You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Albert otevírá novou prodejnu

Ve středu 16. září od 8:00 se pro zákazníky Obchodního centra Šestka otevře kompletně modernizovaná prodejna Albert. Rozsáhlé rekonstrukce prostorů probíhaly od 24.8 do 15.9. 2020.

Součástí proměny bude také rozšířený sortiment zdravých a čerstvých potravin.

Zákazníci se mohou těšit na komfortní nakupování v moderní prodejně s novým vybavením, včetně úseků Zdravě s Albertem, Fresh barem s rychlým zdravým občerstvením nebo Albertovým pekařstvím.

Nová prodejna Albert u nás nabídne prostor přes 5,000 m2Kvalitní a zdravé potraviny budou k dostání formou farmářského tržiště, kde si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Naše zákazníky čekají i řady novinek, například systém suché páry v oddělení ovoce a zeleniny pro udržení čerstvosti a nově návštěvníci mohou zabalit svůj nákup do opakovaně udržitelných Frusacků, které jsou vyrobené z kukuřičného škrobu.

V Albertu se objeví i široká nabídka nepotravinářského zboží s rozšířeným sortimentem.

A co Vás v den otevření ještě čeká?

No především speciální slevy, které budou v rámci otevření nové prodejny platné až do příštího úterý, tedy do 22. 9. 2020! Více níže...

 
Sleva 33% na všechny produkty značky Nature´s Promise! Jedná se o celou škálu této značky, která se zaměřuje za zdravý životní styl. Podrobnosti o prodektech čtěte na stránkách https://naturespromise.cz/

Speciální sleva na vybrané produkty, které naleznete na titulní straně letáku. Tyto slevy jsou platné pouze pro prodejnu Albert v OC6.