You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

VYLOSOVALI JSME VÝHERCE ČTVRT MELOUNU ZA LITR!

V pondělí jsme společně s Adolfeenem vylosovali výherce čtvrt melounu!
Šťastlivcem se stal pan Marek z Prahy !

Moc moc gratulujeme a věříme, že si užije báječné léto s takovým balíkem peněz. 

Těšte se také brzy na záznam ze slosování, byla to docela divočina. Adolfeen se totiž do boxu s hlasovacími lístky ponořil s plnou vervou.



VELKÁ SOUTĚŽ ČTVRT MELOUNU ZA LITR (aneb nakupte za 1.000 a vyhrajte 250.000, - Kč!)


Rádi soutěžíte a nakupujete? Tak v tom případě neváhejte a zúčastněte se naší velké soutěže, kterou jsme pro Vás v nové, a ještě lepší Šestce připravili!

Otevřeli jsme pro Vás spoustu nových obchodů, služeb, restaurací a kaváren. Přijďte se sami přesvědčit co je u nás nového. Věříme, že z našeho velkého sortimentu značek a obchodů si vybere každý. Jsme tu pro Vás!  Dostanete se k nám jednoduše autem, autobusem z Prahy i Kladna, a dokonce i na kole po cyklostezce – volba je jen na Vás. V klidu si nakoupíte, a poté si můžete zasoutěžit o lákavou výhru. Šestka Vás ráda odmění!

O co se jedná a jak se můžete zapojit?

Pravidla jsou jednoduchá a soutěže se může zúčastnit opravdu každý, kdo má soutěživého ducha a rád sobě nebo svým blízkým udělá radost. Vyhrát čtvrt melounu za nákup za litr nebylo nikdy jednodušší! Soutěž probíhá v termínu od 1. 9. 2020 do 27. 6. 2021 /do 14:59:59 hod./. Losování výherce bude v neděli 27. 6. 2021 v 18 hod. v OC Šestka. To si nesmíte nechat ujít. A můžete tak udělat radost sobě nebo své rodině, protože dvojitá radost je větší radost!

Vrhnout se na nákupy a začít soutěžit můžete v každém obchodě v Šestce, s výjimkou hypermarketu Albert. Stačí, když přijdete k stánku Fruitisimo, ukážete zde obsluze účtenku z nákupu v hodnotě minimálně 1.000, - Kč, vyplníte soutěžní kartu s kontaktními údaji, číslem účtenky a podpisem potvrdíte souhlas s podmínkami. Následně obdržíte kupon s číslem, přičemž si jednu půlku ponecháte a druhou část hodíte do krabice. Hotovo! Jste zařazeni do slosování! Jestli si nebudete něčím jistí, nebojte, ochotná obsluha Vám ráda s čímkoliv pomůže.

Registrace lze provádět také v prostorách České pošty za pomoci personálu pošty. Postup je stejný jako ve výše uvedeném případě. 

Po znovuotevření centra do plnohodnotného provozu je také zachována možnost zpětného zapojení se do soutěže a potvrzení platné účtenky.

Důležitá informace: Účtenku nevyhazujte pro prokázání v případě výhry.

Šťastný výherce obdrží výhru, která spočívá v celkem 500 (pět set) kusů dárkových poukazů OC Šestka, kdy každý z nich má hodnotu 500 Kč (slovy: pět set korun českých). Celková hodnota výhry tak činí částku ve výši 250 000 Kč (slovy: dvě stě padesát tisíc korun českých).

Uplatnění Dárkových poukazů se řídí pravidly uvedených na internetových stránkách https://www.oc-sestka.cz/darkove-poukazy/ a lze je uplatnit na prodejnách nacházejících se v OC Šestka, které jsou označeny samolepkou „Zde vítáme dárkové poukazy OC Šestka”. Seznam obchodů je též uveden na internetových stránkách.

Tak na co ještě čekáte? Přijďte se k nám podívat, něco hezkého si pořídit nebo překvapte dárkem někoho, na kom Vám záleží. U nás si určitě vybere každý a nákupy budou jedna radost!

Těšíme se na Vás v nové Šestce!

Úplná pravidla soutěže