You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Classic Drive vol. 9


Připravte se na devátý ročník naší nejoblíbenější automobilové události!
Classic Drive vol. 9 se na naši střechu vrací s elegancí a šarmem, které dokážou ocenit všichni milovníci historických vozů. Přijďte se podívat na přehlídku automobilů z 50. až 90. let minulého století a tzv. youngtimerů - vozů s potenciálem stát se budoucími sběratelskými kousky.

Tato fascinující akce se koná v sobotu 31. srpna od 12:00 do 18:00 na střeše s úchvatným výhledem na areál Letiště Praha. Očekáváme až 300 nablýskaných automobilových klenotů, které vám vezmou dech.
Automobiloví veteráni v sobě nesou nezaměnitelný styl, který evokuje majestátnost a nostalgii. Tyto stroje v nás dokážou vyvolat silné emoce, i když jsme nikdy žádný z nich nevlastnili. Kdo by zůstal chladný při pohledu na takové krasavce?

Popularita Classic Drive roste každým rokem, což dokládají tisíce návštěvníků různého věku z předchozích ročníků. I tento rok se můžete těšit na vozy vyrobené do roku 1999, včetně ikonických modelů ze 70. až 90. let. Nechybí ani opravdové veteránské skvosty, které potěší každého milovníka „old-schoolu“. Průměrné stáří přihlášených vozů je okolo 40 let. Návštěvníci budou mít možnost obdivovat nejen jejich estetickou krásu, ale i investiční potenciál, který tyto vozy představují.

Celou přehlídku zpestří doprovodný program plný prohlídek, ukázek a odborných konzultací. Navíc pro vás bude připraven stylový foodtruck s lákavými pokrmy.

Tak neváhejte, vezměte kamarády, děti i celou rodinu a přijďte se k nám ponořit do minulosti! Možná uvidíte auta, která si pamatujete z dětství nebo ze starších filmů - opravdové legendy i limitované edice.
Vstupné je dobrovolné a jménem pořadatelů za něj srdečně děkujeme.

Prosíme, abyste svého motomiláčka tentokrát nechali doma - většinu parkovacích ploch obsadí výstava Classic Drive. Doporučujeme využít pohodlné MHD. Děkujeme za pochopení.

Tahle akce je prostě neodolatelná! Uvidíme se na střeše a těšíme se na vás!
Vaše Šestka

Vstupem na akci souhlasí návštěvníci s pořizováním fotografií a zvukových a zvukově obrazových záznamů své osoby. Tyto fotografie, zvukové a zvukově obrazové záznamy mohou být pořadatelem použity pro jakékoliv reklamní, propagační a podobné účely, a to bezplatně.