You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

V pondělí 2.9. ráno MĚNÍME SMĚR DOPRAVY!


Vážení návštěvníci a zákazníci OC Šestka,
v souvislosti s výstavbou nového závorového parkovacího systému je nutné výrazně změnit dopravního řešení v celém areálu OC Šestka, včetně silnic a parkovišť.

 

ZMĚNA SMĚRU DOPRAVY JE PLATNÁ OD PONDĚLÍ 2.ZÁŘÍ 2024 od 8:00 HODIN!

 

Změna směru dopravy:
Některé části komunikací se nově staly jednosměrnými, některé změnily směr a jedna se pro veřejnost uzavřela.
Prosíme vás, abyste věnovali zvýšenou pozornost novým dopravním značkám a navigačním pokynům.

Nové dopravní značky:
Je instalováno nové dopravní značení, které zajistí bezpečný a plynulý průjezd celým areálem.

Aby byl váš příjezd a parkování co nejpohodlnější, prosíme věnujte pozornost následujícím instrukcím, PLATNÝM OD PONDĚLÍ 2.9.2024 od RÁNA:

  1. Respektujte dopravní značení: Sledujte všechny značky a nápisy, jak na zemi, tak i na sloupech. Je důležité v celém areálu dodržovat omezenou rychlost 20km/hod. a přednost zprava. Buďme k sobě ohleduplní. 
  1. Příjezd a odjezd: Pokud znáte naše centrum, vězte, že přední nájezdní rampa slouží pouze pro příjezd a zadní rampa pouze pro odjezd.

 

  1. Příjezd na parkoviště: Návštěvníci OC přijíždí na střešní parkoviště přes přední nájezdní rampu. Z ulice Fajtlova musíte odbočit vpravo ještě před budovou OC, souběžně se zásobováním pro prodejnu Albert.

 

  1. Co když minete odbočku?: Pokud odbočku přehlédnete, pokračujte až k autobusové točně za zastávkou a tam se otočte. Pak se vraťte k odbočení na tuto přední rampu.

 

  1. Přejezd mezi parkovišti: Ze střešního parkoviště můžete pokračovat doprava do krytého parkoviště o patro níže po nejbližší (přední či chcete-li východní) vnitřní rampě dolů = tato rampa původně sloužila pro výjezd z krytého parkoviště.

 

  1. Výjezd z krytého parkoviště zpět na střešní parkoviště: Z krytého parkoviště se vrátíte na střešní parkoviště po protější vnitřní rampě – ta za Automyčkou Express, blíže letišti.

 

  1. Odjezd z parkovišť: Odjezd ze střešního i krytého parkoviště je možný pouze přes zadní rampu (ta u letiště) = tato rampa původně sloužila pro příjezd i odjezd z OC.

 

  1. Zásobování: Pro zásobování objektu zůstává vše při starém, dopravní řešení se nemění.



CÍL ZMĚNY
Hlavním důvodem těchto úprav je zavedení závorového parkovacího systému, který bude zprovozněn na podzim. Tento systém byl v přípravě již delší dobu a jeho zavedením se zařadíme mezi moderní obchodní centra, která poskytují svým návštěvníkům komfortní a bezpečné parkování.

 

Výhody závorového parkovacího systému

  • Zamezení bezohlednému parkování: Nový systém pomůže eliminovat situace, kdy jsou naše parkovací místa dlouhodobě obsazena vozidly, která nepatří našim zákazníkům. Tím se zvýší dostupnost parkovacích míst pro vás, naše návštěvníky.
  • Zvýšený komfort a bezpečnost: Díky závorovému systému bude parkování v OC Šestka ještě pohodlnější a bezpečnější.

 

Podrobnosti a další informace

Podrobnosti týkající se zprovoznění a podmínek používání závorového systému zveřejníme včas na našich webových stránkách www.oc-sestka.cz a sociálních médiích. Sledujte nás proto, abyste byli informováni o všech aktuálních novinkách a změnách.

 

Děkujeme vám za vaši trpělivost a pochopení. Věříme, že tyto změny přispějí k vašemu lepšímu zážitku z návštěvy našeho centra.

Vaše Šestka