You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

MMA bitvy se vrací do garáže

Poslední FIGHT již tento pátek, 25. 9.!

Dámy a pánové, už jen hodiny nás dělí od finálového večera! Máme za sebou 10 nabitých večerů, jejichž jedinečnou atmosféru jste nám pomohli vytvořit právě vy, diváci! Doražte se podívat na vyvrcholení našich pyramid, které začne tradičně od 20:00 hod. DNES NAPOSLEDY a BUDE TO VELKÉ!!!

==

MMA bitvy se vrací do garáže



Deset pátečních večerů od 17. července bude patřit právě talentům MMA, kteří dostanou šanci bojovat ve třech pyramidách...

Bojovníci si mohou konečně změřit své síly! Organizace IAF uvede v pátek, 17. 7. nový projekt, který má být zaměřený na amatérské zápasníky MMA. Žádný honosný galavečer ale nečekejte. Bitvy proběhnou na ohraničené žíněnce, deset pravidelných pátků od 17. 7. do 25. 9. v garáži OC Šestky. O přenos programu se postará O2 TV Sport a vysílání bude vždy od 20 hodin. Talentovaní MMA bojovníci dostanou šanci bojovat ve třech pyramidách ve váhách do 70,85 a nad 85 kilogramů. V každé váze je prostor pro celkem 32 zápasníků.

Chceme odprezentovat amatérské MMA tak, aby to konečně zajímalo i širší veřejnost. Amatérské MMA turnaje se totiž doteď v televizi ani nevysílaly, což je škoda, přestože většina amatérů, kteří jsou v republice nejlepší, jsou lepší fighteři než půlka profíků a reprezentují naši zemi i po celém světě. Chceme přijít s absolutně odlišnou prezentací těchto zápasů, která zaujme více lidí než jen MMA scénu," vysvětluje tento nápad Petr Ondruš, jeden ze zakladatelů organizace IAF.

Organizace IAF zatím uspořádala dvě akce v O2 Universum, druhého večera se zúčastnili také ti nejlepší z reality show I am fighter. „Velký galavečer plánujeme až na rok 2021, a to z důvodu současné koronavirové situace. Menší turnaj pro 500 diváků je v plánu na podzim v Praze," dodal Ondruš.