You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Nové umělecké expresie v OC Šestka


S radostí vám představujeme očekávané novinky v naší Sky Gallery Šestka.
Připravte se na jedinečné vizuální zážitky, které zpestřily prostory našeho centra, a nejen jej.


Honza Homola ART332
V hlavní části galerie nyní září nová expozice od výrazného a výjimečně talentovaného výtvarníka, s nezaměnitelným a perfektně rozpoznatelným rukopisem.
Kresby se napily barvy a vy je máte možnost vidět tak, jak nikdy nebylo zamýšleno. Ve formě obrazů - digitálních akrylů 332. Výtvarné techniky, kterou autor objevil a vyvinul, a která odstartovala jeho úspěšnou výtvarnou kariéru a stala se jedním z poznávacích znamení jeho tvorby.

Honza Homola má lehce sentimentální smysl pro humor, melancholickou poetiku a dospěle maluje to, nač se dívá svýma, navždy dětskýma očima.
A že je vám jeho jméno již povědomé? ...ano, je to hudebník skupiny Wohnout!

 

 

Střední soukromá umělecká škola designu Řepy : nové prostory a kreativní projevy

Střední škola designu, která v OC Šestka dlouhodobě prezentuje práce svých talentovaných studentů, přichází s výraznou změnou. Akutálně přemístěná expozice nejenže zaujme novými prvky, ale je i citlivě zasazena do prostoru volného obchodu. Tímto inovativním způsobem se podařilo vytvořit fascinující výstavní prostor, který umožňuje návštěvníkům plynule přecházet mezi uměleckým požitkem a běžným nakupováním.

 

Moderní graffiti - oživení starých garáží

Další významnou novinkou jsou tematické graffiti, které vytvořili studenti na zdech starých nepoužívaných garáží u příjezdové silnice k Šestce, jež jim byly poskytnuty jako výcviková plocha pro praktickou část studia.

Tento projekt přináší nový umělecký rozměr, podporuje talentované mladé umělce a naprosto unikátně rozšiřuje galerijní plochu i mimo prostor obchodního centra, společně s již instalovaným nejdelším sousoším Procesí od Richarda Štipla. Barevné graffiti přitahují pozornost a stávají se dalším důvodem, proč OC Šestka navštívit.
 

 

Pasta Oner: nový přírůstek ve fitcentru Gymstory

V rámci osvěžení umělecké expozice Pasta Oner ve fitcentru Gymstory došlo k zajímavé obměně, kdy byl jeden z jeho dřívějších obrazů nahrazen novým dílem z roku 2023.
Pasta Oner je výtvarník, známý svým charakteristickým stylem, který kombinuje prvky pop artu a street artu.
Nový černobílý obraz s názvem "Paramount Hill" přináší do prostoru Gymstory úplně nový vizuální element. Tento obraz nejenže zaujme svým unikátním provedením a tematikou, ale také dodává prostoru novou energii, která motivuje návštěvníky centra k aktivnímu životnímu stylu při současném obdivování uměleckého díla.

 

 

 

OC Šestka se stále více profiluje jako centrum, kde se prolínají nakupování, kultura a umění.

Přijďte i vy objevit nové umělecké horizonty a nechte se inspirovat prací jak etablovaných, tak mladých umělců.

Zveme vás na nevšední umělecké procházky, které obohatí váš nakupovací zážitek.

Navštivte nás a přesvědčte se, že umění a obchod mohou jít ruku v ruce.

 

Těšíme se, Vaše Šestka