You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Novinky

Nově na Šestce

 

Milí zákazníci,
s příchodem nového roku vám s radostí můžeme sdělit další novinky u nás na Šestce!

Nejnovější přírůstky v naší nabídce jsou :


BYLANSKÉ UZENINY
Značka Bylanské uzeniny je na trhu již od roku 1979 a velmi si zakládá na kvalitě a poctivé práci. Proto v jejich výrobcích najdete jen maso a koření. Nabízí kvalitní čerstvé domácí uzeniny, výsekové maso a jiná občerstvení.
Prodejnu najdete hned vedle stánku - také v přízemí naprosti hlavnímu vchodu. 



GYMSTORY - Začněte nový příběh vašeho těla!

Zatímco dosud jste byli zvyklí navštěvovat Šestku pro nákupy a zábavu, NYNÍ SI U NÁS MŮŽETE TAKÉ ZACVIČIT.

Ve velkorysých přízemních prostorách o celkové ploše 1.700 m2 jsme otevřeli moderní fitcentrum, kde na vás čekají nejmodernější stroje značky Hammer z USA a kromě klasického vybavení můžete využít i širokou nabídku cvičení ve větších i menších skupinách při skupinových lekcích ve cvičebních sálech a funkční tréninky. Důraz je kladen na dostupnost individuálních osobních tréninků. 
Vybavení doplňuje indoor běžecká dráha, multifunkční sál pro TRX, jógu a pilates, sál pro indoor cycling a rozlehlá kardio zóna.
Naše fitcentrum nabízí také největší překážkovou dráhu v České republice, vhodnou nejen pro trénink na závody typu Spartan Race, ale pro každého, kdo má rád výzvy.

A to není jediný benefit, který vám nabízíme. Prioritou Gymstory je zdravý přístup ke cvičení! Filozofie cvičení stojí na IDEOMOTORICKÉ TERAPII, při níž dochází ke zlepšení stability těla, nárůstu síly v končetinách a zvýšení hybnosti v kloubech a odstranění potíží s bolestmi zad, kyčlí, ramen a dalších kloubů. 


SKY GALLERY ŠESTKA
Naše galerie se rozšířila i do prostor fitcentra Gymstory, kde jsou u recepce instalovány cartoon a pop art díla od autora Pasty Onera



Děkujeme vám za vaši věrnost a i nadále pro vás chystáme další novinky a akce.

Těšte se, my se těšíme moc!

Vaše Šestka

 

 

Loňské novinky, ze kterých se můžete stále těšit :  

OKAY
Největší český prodejce elektra a nábytku provozuje rozsáhlou síť kamenných prodejen v České republice a na Slovensku. V OC Šestka je zákazníkům na ploše téměř 1000 m2 k dispozici rozsáhlá expozice nábytku za trvale nejnižší ceny na trhu. Nabídku sedaček, postelí, kuchyní a dalšího nábytku doplňuje profesionální poradenství a služby v čele s výhodným splátkovým programem či možností vyzkoušení nábytku po dobu 30 dnů zdarma.

SINSAY 
Sinsay, módní značka nejnovějších světových trendů pro celou rodinu, která nabízí ty nejlepší možné ceny již od roku 2013. Kromě módy pro teenagery, která i nadále zůstává DNA její značky, nabízí nově i rozsáhlou kolekci oblečení a doplňků pro ženy, muže a děti. Dětské oblečení zde najdete pro již dospívající kluky a holky, ale rovněž i pro ty úplně nejmenší miminka. Sortiment by nebyl dokonalý bez speciálních řad bytových doplňků, které ucelují kompletní nabídku za bezkonkurenční ceny.

 

GAME WORLD / Cibien’s Corner 

Muzeum her -  unikátní retro arkádová herna!

Pod názvem GAME WORLD je i nadále provozována pod značkou Cibien´s Corner a je největší hernou tohoto typu ve střední Evropě!

Přijďte si zavzpomínat na své dětství, užít si skvělou zábavu a poznat něco nového v největším videoherním muzeu v České republice. Čekají na vás hry skrz všechny platformy od herních konzolí, počítačů, arkádových automatů až po mobilní telefony. Průřez videoherní historií od jejích počátků až po současnost si u nás užije celá rodina, nadšenec do techniky, retrohráč i sběratel.

 

NKD 

Větší různorodost, lepší servis, více ušetřeno! Skvělá klasická móda, trendové kousky pro zvláštní příležitosti nebo módní doplňky - v našem NKD najdete velký výběr sezónní a aktuální módy pro každou velikost a každý vkus a také pro každý věk.

A vybaví vás nejen v oblasti módy: díky různorodému sortimentu bytových doplňků, bytového textilu i dekorací a domácích potřeb nabízí vždy skvělé vychytávky pro celou rodinu. Přitom vám vždy garantují: Nejlepší kvalitu za výhodné ceny.

 

SPORTISIMO 

Ve Sportisimu najdete vše pro sport a volný čas, neboť je největší sítí prodejen v ČR se zaměřením na sportovní vybavení, textil a obuv. Najdete zde širokou nabídku TOP světových i českých značek. Pohodlně vás oblečou/obují pro každý den a vybaví vás na turistiku, cyklistiku, fitness, běhání, inline bruslení, fotbal, hokej, lyžování nebo raketové a další sporty všeho druhu. A které značky zde nejvíc kupujete? Nike, Adidas, Puma, Reebok, Loap, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, O'Neill, Converse, Columbia, Salomon, Hannah, Asics, Russel Athletic, Atomic, Progress, Head a další.

  

KNIHY DOBROVSKÝ 

V této naší prodejně kromě nejžádanějších bestsellerů můžete vybírat i z tisíců dalších knih všech žánrů, společenských her pro děti i dospělé a drobných dárků. Nechybí ani základní výběr učebnic. A jedinečný věrnostní Klub Knihy Dobrovský vám zajistí skvělé slevy a jiná zvýhodnění, registrovat se do něj můžete přímo v prodejně.