You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ZA letními nákupy

DO ŠESTKY (NEJEN) ZA LETNÍMI NÁKUPY 


Léto se nevzdává! 

Že se prázdniny pomalu chýlí ke konci? Nevadí - můžete si ho prodloužit!
A k tomu navíc využít i úžasné výprodejové akce a slevy našich obchodů na co si jen vzpomenete.
Do práce i na výlety, na setkání s rodinou i přáteli, do přírody i do města.
a ZA čím vyrazíte vy?

 
K vodě i do vody
Nejvyhledávanějším letním kouskem jsou samozřejmě plavky. Těch není nikdy dost! Různé tvary a střihy, pro muže, ženy i děti, široké barevné škály a doplňky, pro styl i sport. No, a vyberte si! ...
Ano, vyberete si. U nás vždycky!
Zajímavé trendy kousky objevíte v Extreme Intimo, spíše sportovnější styl naleznete ve Sportisimu a luxusní plavky si můžete vybrat v prodejně Chickie!.


Léto v pohybu
Aktivní milovníci léta nemohou minout prodejny Alpine PRO, RockPoint a Sportisimo s nabídkou oblečení a potřeb do přírody, do každého počasí i na sport.

Nejlépe chutná na čerstvém vzduchu
Slunné dny a teplé večery lákají trávit co nejvíce času venku, na čerstvém vzduchu. Venku přece chutná nejlépe! Tak připravte svým blízkým a známým letní občerstvení v jakoukoliv denní dobu : snídani na balkoně, piknik v parku či na louce nebo pořádnou grilovačku na zahradě.  
Všechno potřebné pořídíte v prodejnách Banquet a Tescoma, ingredience nakoupíte v našem Albertu a zde se můžete inspirovat zajímavými recepty.   

Bezpečně i v létě
Nikdy však nezapomeňte přibalit i kvalitní sluneční kosmetiku s dostatečně vysokým faktorem. Určitě si vyberete v naší dm drogerii, Yves Rocher nebo Lékárně 6ka.
Před sluníčkem je nutno chránit také oči. S výběrem vhodných slunečných brýlí vám rádi poradí milí odborníci v našich prodejnách Relax a Grand Optical.

 

Tak přijeďte do Šestky ZA letními nákupy a my vám je náležitě osladíme!

Třeba kvalitní zmrzlinou z Fruitisima, čerstvým trdlem z Trdlokafé, Homerovským donutem od Donuter Donuts nebo oříšky z celého světa!

K nám se totiž jezdí ZA vším, co je libo.
ZA nákupy, ZA zážitky, ZA skutečným uměním, ZA zábavou i ZA sportem.

Do Šestky ZA (letními) nákupy!



ZA sportem :
GYMSTORY - Začněte nový příběh vašeho těla!

Zatímco dosud jste byli zvyklí navštěvovat Šestku pro nákupy a zábavu, nyní si u nás můžete také zacvičit.

Ve velkorysých přízemních prostorách o celkové ploše 1.700 m2 jsme otevřeli moderní fitcentrum, kde na vás čekají nejmodernější stroje značky Hammer z USA, a kromě klasického vybavení můžete využít i širokou nabídku cvičení ve větších i menších skupinách při skupinových lekcích ve cvičebních sálech a funkční tréninky. Důraz je kladen na dostupnost individuálních osobních tréninků. 
Vybavení doplňuje indoor běžecká dráha, multifunkční sál pro TRX, jógu a pilates, sál pro indoor cycling a rozlehlá kardio zóna.
Naše fitcentrum nabízí také největší překážkovou dráhu v České republice, vhodnou nejen pro trénink na závody typu Spartan Race, ale pro každého, kdo má rád výzvy.

A to není jediný benefit, který vám nabízíme. Prioritou Gymstory je zdravý přístup ke cvičení! Filozofie cvičení stojí na IDEOMOTORICKÉ TERAPII, při níž dochází ke zlepšení stability těla, nárůstu síly v končetinách a zvýšení hybnosti v kloubech a odstranění potíží s bolestmi zad, kyčlí, ramen a dalších kloubů. 



ZA uměním a ZA zábavou :
SKY GALLERY ŠESTKA
Naše galerie se z nákupní pasáže rozšířila i ven nad příjezdovou rampu, kde své umístění našla čtyřmetrová socha z leštěného nerezu pod názvem Vodní elektrárna vážící jednu tunu od umělce Lubomíra Typlta, a nejnověji také do prostor fitcentra Gymstory, kde jsou u recepce instalovány cartoon a pop art díla od autora Pasty Onera. 
Aktuálně na pasáži můžete vidět výstavu studentů a pedagogů Soukromé střední umělecké školy s.r.o., a to až do 31.srpna 2022 

GAME WORLD 
Muzeum her – unikátní retro arkádová herna!

Pod názvem GAME WORLD je i nadále provozována pod značkou Cibien´s Corner a je největší hernou tohoto typu ve střední Evropě!

Přijďte si zavzpomínat na své dětství, užít si skvělou zábavu a poznat něco nového v největším videoherním muzeu v České republice. Čekají na vás hry skrz všechny platformy od herních konzolí, počítačů, arkádových automatů až po mobilní telefony. Průřez videoherní historií od jejích počátků až po současnost si u nás užije celá rodina, nadšenec do techniky, retrohráč i sběratel.



ZA něčím na zub :
Svět oříšků – nejnovější náš přírůstek vyrostl v přízemí před Datartem. Oříšky z celého světa, v čokoládě, jogurtu i karamelu, mnoho druhů sušeného ovoce i dárkové kornouty.


Trdlokafe - nejvoňavější stánek najdete v přízmí pod travelátorem. Nemůžete ho přehlédnout ani minout - úchvatná vůně vás spolehlivě přitáhne blíž. 


Naše kuře grilované - návrat k tradici křehkého grilovaného kuřete z českého chovu. Také v zeleninových salátech a bagetách, možno objednat na objednávku připravit i pro domácí party! Stavte se pro něj v našem foodcourtu.


Bylanské uzeniny - značka Bylanské uzeniny je na trhu již od roku 1979 a velmi si zakládá na kvalitě a poctivé práci. Proto v jejich výrobcích najdete jen maso a koření. Nabízí kvalitní čerstvé domácí uzeniny, výsekové maso a jiná občerstvení. Prodejnu najdete v přízemí naproti hlavnímu vchodu. 


NA ŠESTKU PROSTĚ ZA VŠÍM, CO MÁTE RÁDI!