You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ZA narozeninami


Do Šestky ZA narozeninami


EDIT PONDĚLÍ 7.11.2022 :
Děkujeme všem za skvělou oslavu! My jsme si to parádně užili a věříme, že vy také!

Celým dnem nás provázel skvělý Petr Batěk, Adélka Hesová zazpívala, Tomáš Okurek kouzlil s balónky a Honza Onder roztačil všechny okolo!
Na malování na obličej a zvířátka z balónků se stály fronty, virtuální realita vyvolávala výkřiky leknutí i salvy smíchu a kreativitě se meze nekladly při malířském worskhopu. 

Narozeninové donuty postupně mizely, kolo štěstí se nezastavilo, dokud se nerozdaly všechny dárečky a v závěru dne jsme vylosovali výherce hlavních cen dne. Obě ceny získaly výherkyně, jež byly stále přítomny : zájezd do  Bulharska od Blue Style vyhrála paní Jana a sportovní zábavnou cenu od Pompo paní Lenka. 
Radost měly obě a objevily se i slzy dojetí.

Byl to krásný den a my vám za něj děkujeme. 
Vaše Šestka 

-----

Listopad na Šestce již tradičně znamená jediné – pořádnou narozeninovou oslavu!

Slavíme již 16. narozeniny a jaká by to byla oslava bez spousty zábavy a parádních dárků?

Přijměte tedy naše srdečné pozvání na sobotu 5. listopadu 2022 a věřte, že největším dárkem pro nás bude vaše přítomnost na naší oslavě.   

Narozeninový dárek totiž máme MY pro VÁS!
Je to balíček… vlastně spíše pořádný balík plný zajímavého i zábavného programu, atraktivních slev do našich obchodů a spousty menších i větších dárků, které vám vykouzlí úsměv na tváři.
A jak by se vám líbilo vyhrát zájezd k moři a příjemně se prohřát? Náš partner Blue Style věnoval do soutěže krásnou dovolenou!

Gratulovat a pobavit přijdou také :
Petr Batěk, český herec, moderátor i hudebník, který nás v roli moderátora provede celým narozeninovým dnem.

Adélka Hesová, jež patří v současné době mezi nejznámější dětské tváře u nás. Můžete ji vídat v oblíbeném seriálu ZOO či v muzikálu Ostrov pokladů v divadle Broadway. Zpívá vlastní písničky, ke kterým si točí také videoklipy, a je velmi aktivní influencerkou. Od září je k vidění také na stanici Déčko České televize.
Adélka je neřízená, ale velmi roztomilá střela, o čemž vás přesvědčí namalém koncertě, po kterém bude následovat autogramiáda a společné focení.
a
Honza Onder je český tanečník a pedagog. Na stanici Déčko České televize uvádí pořad Taneční hrátky s Honzou Onderem. Stal se také dvojnásobným vítězem StarDance (v roce 2008 s herečkou Danou Batulkovou a podruhé v roce 2010 s atletkou Kateřinou Baďurovou. Navíc v roce 2013 skončil druhý s Taťánou Kuchařovou).
Honza dokáže svým nadšením roztančit nejen děti, ale všechny věkové kategorie. Zábavnou a hravou formou se můžete naučit několik veselých tanečků a také příjemně rozhýbat tělo a rozproudit energii.

HUDBA, TANEC, ZÁBAVA - TO JE NAŠE ZÁSADA


 

V průběhu celého dne si můžete vy i vaše děti jakéhokoliv věku vyzkoušet pestrou paletu aktivit, umění i zábavy. Těšte se na:
- malířský koutek, který připravujeme ve spolupráci se Soukromou střední školou designu v Řepích. Povedou ho zkušení profesoři a jejich studenti /10.00-18.00 v přízemí vedle Grand Optical 
- oblíbený facepainting doplněný výrobou balonkových zvířátek, což určitě ocení vaši nejmladší členové rodiny / 10.00-18.00 v prvním patře před Sephorou
- virtuální realitu a simulátory /12.00-16.00 v prvním patře naproti Monkey's Gym
- návštěvu a možnost vyzkoušení dětské tělocvičny Monkey’s Gym pro malé a nejmenší /12.30 a 15.00/ a stejně tak fitcentra Gymstory pro každý věk /10.30 a 13.30/ – samozřejmě ZDARMA
- možnost vyzkoušet si práci moderátora v TV studiu Game World a získat vlastní záznam /11.00-14.00
- Beauty point Yves Rocher s diagnostikou pleti, představením limitované vánoční edice a výherní "květinou pro štěstí /12.00-19.00 v prodejně v 1.patře


A TO STÁLE NENÍ VŠECHNO!
I naše obchody a provozovny si pro vás připravily dárečky v podobě exkluzivních slev či akcí. Nenechte si je ujít a výhodně u nás nakupte!

Za nákup v tento slavností den v jakékoliv prodejně (kromě Alberta) za min. částku 500,- Kč, vyplnění soutěžní karty u hostesek a doložením účtenky vás odměníme:
*Nejprve kouskem z našeho narozeninového dortu!

*Poté si zatočíte Kolem štěstí, na kterém si můžete vytočit jak poukazy na nákup u nás v Šestce, tak i zajímavé a hodnotné dárky od našich partnerů!

*Následně jde vaše hrací karta automaticky do slosování o hlavní dárek dne: ZÁJEZD OD NAŠÍ CK BLUE STYLE PRO CELOU RODINU DO OBLÍBENÉHO LETOVISKA V BULHARSKU!

HOTEL AQUA PARADISE RESORT v Neseberu, pokoj Superior pro 2+1 nebo 2+2 osoby; (8 dni/ 7 nocí) s odletem v červnu mezi 2. 6. 2023 – do 17. 6. 2023 nebo od 25 .8. do 10. 9. 2023



…a stále je vám to málo?
Máme pro vás ještě jeden dáreček. Po vylosování výherce zájezdu ještě jednou zašmátráme ve slosovacím boxu a vybereme úplně posledního šťastlivce našeho narozeninového dne. Tomu předáme dárek našeho druhého partnera – POMPO. Jedná se o SPORTOVNÍ SET NA DOMA I VENEK, sada „Biatlon do obýváku“ doplněno pistolí Blaster NERF.

Tímto srdečně děkujeme našim obchodům za poskytnutí dárků do Kola štěstí : 
AUTOMYČKA EXPRESS, BANQUET, CCC, CORIAL, ČISTÍRNA PRÁDELNA, DATART, DELMAS, GAME WORLD, GRAND OPTICAL, LEE COOPER, LÉKÁRNA 6ka, MAGNIFLEX, NEW YORKER, PECKA MODELÁŘ,  PROFIMED,  RELAX, ROCKPOINT, SEPHORA, SCANQUILT, TAKKO FASHION, TIME OUT a YVES ROCHER.

ČASOVÝ HARMONOGRAM :
? 10.00–18.00 Kolo štěstí: Přijďte si vytočit svůj dárek na Kole štěstí. Vyhrát můžete dárkové poukazy na nákup v OC Šestka v hodnotě 200 Kč a 500 Kč a hodnotné dárky od našich partnerů
? 10.00–18.00 Slosovací soutěž o zájezd od CK Blue Style: Vyplňte druhou stranu letáku a hrajte o zájezd do oblíbeného Bulharska od cestovní kanceláře Blue Style a sportovní set od POMPO
?11.00 Koncert a autogramiáda Adélky Hesové
? 13.00 Balónková show Tomáše Okurka
? 14.00 Taneční hrátky s Honzou Onderem
? 18.30 Losování soutěže o zájezd od CK Blue Style a cenu od POMPO


Přijďte s námi oslavit narozeniny, pobavit se a zažít něco nového.
Využijte atraktivních slev pro nákup potřebného, chtěného či již vánočních dárků a my vás za to odměníme.

Poškádlete štěstěnu a zkuste vyhrát rodinný zájezd k moři nebo sportovní set. Obojímu to bude pod vánočním stromečkem moc slušet! 

PROSTĚ „NA ŠESTCE JE MEJDAN!“

Do Šestky ZA zábavou, ZA zážitkem i ZA výhrou.
V sobotu 5.listopadu 2022

Těšte se, my se těšíme moc!
Vaše Šestka


SLEVY OBCHODŮ PLATNÉ DNE 5.11.2022
ALPINE PRO
Sleva 15 % na nezlevněné zboží. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi.

AUTOMYČKA EXPRESS
Akce ranní ptáče = 15 % sleva na všechny mycí programy při příjezdu do 12:00.

BANQUET
Sleva 15 % na vše zboží mimo akčního a elektro.

CAFÉ BROADWAY
Akce - ke každé Horké čokoládě Monbana připravené s mlékem nebo k Bombardino teplý alkoholový nápoj s porcí šlehačky dostanete 1 ks mini koblížku zdarma.
Akce platí do vyprodání zásob, na výběr ze dvou druhů (Mini koblížek 25g s nugátem nebo Mini koblížek 25g s ovocnou náplní).

CCC
Sleva 20%* na nezlevněné produkty pro členy Klubu CCC.
*Sleva se nevztahuje na dárkové karty a produkty UNICEF. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi a platí v prodejně CCC v OC Šestka dne 5.11.2022.

DATART
Právě teď probíhá v DATARTu Black Friday s neskutečnými slevami! Do Vánoc už dárky lépe nenakoupíte!

DELMAS
Sleva 15 % na kožené produkty. Získejte výhodněji kvalitní kožené peněženky, kabelky, pánské tašky nebo opasky od českých i světových výrobců.

DOMESTAV
Mimořádná sleva 5% i na zlevněné zboží.

FILIUM
Při nákupu nad 300,- Kč obdržíte slevu na celý sortiment ve výši 30%.


GRAND OPTICAL
Sleva 30 % na kompletní dioptrické brýle (obroučky + brýlová skla).
Slevu není možné kombinovat ani sčítat s jinými akčními nabídkami nebo slevovými kupony.

KLENOTY AURUM
Sleva 20 % na vše* pro členy naše Klenoty Klubu.
*Slevu nelze kombinovat s jinou slevou či akční nabídkou ani s výkupem zlata protihodnotou. Neplatí na produkty značky Mt. Blanc, Festina, Swarovski, Armani Exchange, Jaguar, Diesel, snubní prsteny, opravy, zakázkovou výrobu a dárkové karty. Sleva se nevztahuje na výměnu zboží. Platí pouze pro členy Klenoty Klubu.

LÁTKY MRÁZ
Sleva 50-70 % na zbytky látek.

LEE COOPER, TIME OUT
Dodatečná sleva 10 % na celý nákup.

LÉKÁRNA 6ka
- slevy na dermokosmetiku :
La Roche Posay 25 %
Vichy 25 %
Cerave 25 %
Bioderma 20 %
Avene 20 %
A-Derma 20 %
Ducray 20 %

OKAY NÁBYTEK
Dodatečná sleva 5 % na veškeré zboží.

ORSAY
Sleva 20 % na vše (sleva se počítá z původní ceny produktu a nevztahuje se na dárkové poukazy).

PECKA MODELÁŘ
Sleva 12 % na veškeré zboží skladem.

PROFIMED
Sleva 15 % na nezlevněné zboží. Slevu nelze kombinovat s jinými akcemi.

ROCKPOINT
Sleva 10 %.
Platí pouze v sobotu 5.11.2022 v OC Šestka, neplatí na nákup dárkových poukázek, nelze kombinovat s dalšími akcemi.

SEPHORA
Sleva 25 % na vybrané značky.

SINSAY
Navíc 20 % sleva na již zlevněné modely.

YVES ROCHER
Dárek k nákupu nad 599,- Kč.


Pravidla soutěže 5.11.2022