You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Gymstory - fitko přesně pro tebe

Začínáte cvičit, začínáte s novým jídelníčkem nebo dietou? Začínáte tvořit svou proměnu nebo se chcete jen cítit lépe? Díky InBody zjistíte kompletní složení Vašeho těla a také to, co Vaše tělo potřebuje. Díky InBody a správnému nastavení - budou Vaše výsledky a cíle mnohem rychlejší.

InBody je určené pro širokou veřejnost. Ať už cvičíte, či nikoliv, kontrola složení Vašeho těla by měla být pravidelnou součástí každého z nás.
V Gymstory NOVĚ nabízíme diagnostiku a měření na profesionálním, lékařském přístroji nejnovější generace s nejpřesnější technologií pro měření složení lidského těla - novince letošního roku InBody 370 s. Tato váha používá přímou analýzu segmentové multi-frekvenční bioelektrické impedance, je vybavena nejmodernější technologií InBody a DSMF-BIA.
A navíc, jako jediné fitness centrum disponujeme profesionálním výškoměrem. Kdo z vás opravdu a na 100% zná svou přesnou výšku?
Před každým měřením na přístroji InBody máte v rámci ceny ještě přeměření výškoměrem, aby výsledky byly opravdu na gram přesné.
V PRŮBĚHU MĚŘENÍ ZJISTÍME:
✔️ Celková voda, proteiny, kostní/nekostní minerály, tuková hmota, kostní a svalová hmota, svalová hmota, bez tuková hmota, váha, obvody končetin dle nastavení
✔️ BMI, procentuální podíl tělesného tuku, poměr pasu k bokům (WHR)
✔️ Svalová hmota a procentro svaloviny v jednotlivých tělesných částech
✔️ Oblast tělesného tuku (růstový graf pro jedince pod 18 let)
✔️ Nutriční diagnóza (proteiny, minerály, tuk, edém)
✔️ Tělesná vyváženost, tělesná síla, zdravotní diagnóza
✔️ Cílová váha, kontrola váhy, tuková kontrola, svalová kontrola, stav tělesné zdatnosti, stupeň obezity
✔️ Historie tělesného složení
✔️ Impedance v jednotlivých tělesných částech stanovené každou frekvencí zvlášť
✔️ Ukázkový jídelníček
✔️ Zjištění metabolického věku
✔️ Speciální měření pro děti od 3. let s růstovým grafem
Další detaily se dočtete na našem webu www.gymstory.cz





„ZAČNĚTĚ NOVÝ PŘÍBĚH VAŠEHO TĚLA!“

Moderní fitness s originálním konceptem. Po otevření se stále zdokonalujeme. Gymstory - plně vybavené prostory fitness novými stroji a pomůckami ke cvičení. Každý den můžete navštívit nejrůznější lekce pro začátečníky i pokročilé. Pro maximální komfort našich klientů také stále rozšiřujeme služby. Vše na jednom místě v krásných, plně klimatizovaných prostorách - na ploše více než 1700m2.


RELAXAČNÍ ZÓNA

V rámci každého vstupu do posilovny nebo na skupinovou lekci, se můžete jít zcela zdarma zregenerovat do FINSKÉ SAUNY.

POSILOVNA A SKUPINOVÉ LEKCE

Velkoryse vybavená posilovna stroji značky Hammer, kardio stroje od LIFE FITNESS a nově otevřená zóna pouze pro dámy je místem, kde si každý najde své. Náš gym je  společný. Dámská zóna je jen další část, kterou jsme vytvořili na přání našich klientek. Samozřejmostí je i silová zóna, která je nyní rozšířená ještě větším množstvím jednoručních činek s možností odhodu na podlahu. Určitě vyzkoušejte naše nové konstrukce na dřepy. K dispozici TRX, KETTLEBELLS, VIPR a mnoho dalších pomůcek pro trénink. Unikátní je také funkční zóna se dvěma funkčními konstrukcemi od renomovaných značek ESCAPE a LIFE FITNESS, dvě velké pneumatiky, 25 metrů dlouhá dráha na tlačení a tahání saní, vnitřní překážková dráha, perfektně vybavený velký sál, indoor cycling s technologií ICG CONNECT, zatím ojedinělou v ČR. Nezapomínáme i na fighterskou zónu, kde probíhají intenzivní fighterské kruhové tréninky.

OSOBNÍ TRÉNINK

Zajímavá je také rozmanitost našich trenérů, kteří se postarají o klienty podle individuálních požadavků. Většina trenérů používá unikátní tréninkový systém IDEOMOTORICKÁ TERAPIE - IMT. Při svých trénincích respektují vrozené pohybové souhry, se kterými každý z nás přichází na svět. Každý trenér má své specifické zaměření (redukce, nabírání, rehabilitace, fyzio cvičení, příprava na soutěže aj.). Jejich profily  - vč. kontaktů - najdete na našem webu a sami si můžete oslovit toho, kdo Vám bude nejsympatičtější a svým zaměřením nejvíce vyhovuje Vašim požadavkům. Pokud se k nám chystáte úplně poprvé a nevíte si rady, máte od nás úvodní / osobní trénink zcela zdarma.

KRYOKOMORA

Jako jedni z mála nabízíme jedinečný koncept KRYOKOMORY- zdravotní terapie chladem. Celotělová kryoterapie je zejména vhodná pro aktivní sportovce na zvýšení tělesné kondice a odolnosti, pro rychlou regeneraci po zátěži a skvělá na zvýšenou zátěž organizmu, resp. jeho adapci. Dále pro osoby s civilizačním onemocněním jako je oslabení imunitního systému, celulitida, nadváha, depresivní stavy, bolestivost páteře a kloubů.
Naší zdravotní terapii chladem můžete již pravidelně navštěvovat v uvedené časy, rezervace na kryo předem nutná. Prosíme, volejte na recepci +420225023105 nebo si rezervujte online v aplikaci Gymstory. A pokud blahodárné účinky Kryokomory neznáte, vše najdete na našem webu www.gymstory.cz


SOLÁRIUM

Pro krásné opálení a načerpání vitamínu „D“ jsou k dispozici tři SOLÁRIA Ergoline (horizontální i vertikální).  Věděli jste, že solárium je velmi vhodné pro léčbu kožních onemocnění? Před opalování doporučujeme originál krémy učené pro tyto účely. Náš personál Vám velmi rád poradí s výběrem krému i délkou opalovaní.

ZDRAVOTNÍ A RELAXAČNÍ SLUŽBY

Nezapomínáme také na tolik důležité zdravotní a relaxační služby pro vaše tělo. Objednat se můžete na SPORTOVNÍ, RELAXAČNÍ A REGENARČNÍ MASÁŽE nebo na FYZIO se specifikací na bolesti pohybového aparátu, poúrazové stavy (urychlení rekonvalescence, péče o jizvy), výhřez meziobratlových plotének, preventivní fyzio (sedavé zaměstnání, jednostranný sport), péče o sportovce (prevence zranění, dysbalancí a regenerace).

ZEŠTÍHLUJÍCÍ PROCEDURY

Jedinečný je také program zeštíhlujících procedur, které opravdu fungují. Pro své klientky dokážeme společně najít cestu k vysněné postavě. Ke každému máme individuální přístup. Konzultace a nastavení plánu procedur je zcela zdarma. Můžete se objednat na originální zábaly BODY WRAPS SLIM/ CELLULITE (BW je metoda, která napomáhá k zeštíhlení postavy, zpevnění pokožky, detoxikaci a odplavené nadbytečné vody z těla. Již po PRVNÍ kúře garantujeme úbytek 5 – 30 cm v celkovém obvodu těla). Nebo exkluzivní a nyní tolik žádanou MADEROTERAPII - masáž dřevěnými válečky, která kombinuje ruční lymfodrenáž. Radikálně formuje a zeštíhluje postavu, odstraňuje celulitidu, celkově zpevňuje kontury těla a vyhlazuje pokožku.

PŘÁTELSKÁ ATMOSFÉRA

Přejeme si, aby jste se u nás cítili skvěle! Aby se náš komplex, kde najdete vše na jednom místě - stal tím domovským, kam se budete vždy rádi vracet. Preferujeme stálý personál, na který se můžete každý den těšit. Kolegové jsou připravení Vám s čímkoliv pomoci.

Pro posezení s přáteli, sledování sportovních přenosů nebo pracovní koutek, je po celý den otevřen Gymstory bar. Máme zde k dispozici sortiment fitness doplňků před i po cvičení, nápoje a dva druhy vynikající čerstvě umleté kávy z freshových mlýnků. Ve spolupráci s FitMeal – nejkvalitnější krabičková dieta v ČR si můžete dát každý den čerstvé, nutričně vyvážené občerstvení.

Parkování bez poplatku a pohodlně přímo v OC Šestka.

Těšíme se!
Tým Gymstory

WWW.GYMSTORY.CZ